Poročne obleke

Metrsko blago za poročne obleke

Kroj, tekstura in stil so poglavitni faktorji za izelavo kvalitetne poročne obleke.

Isti stil poročne obleke lahko deluje drugače v različnih materialih, saj vsaka tkanina daje sebi lasten, poseben učinek, zato je tako pomembno kakšno metrsko blago zanjo izberemo.

Vsaka tkanina pada drugače po telesu, ene se tesno oprimejo telesa, medtem ko so druge tkanine že po naravi materiala bolje ohlapne.

Šivilje in modne oblikovalke trgovine Gramatex d.o.o., vam s svojimi bogatimi izkušnjami pomagajo izbrati kroj poročne obleke,  primerno metrsko blago zanjo, nudijo pa tudi šivanje oblek po meri.

Zapeljive čipke se uporabljajo za različne stile poročnih oblek, predvsem pa so primerne kot modni dodatek za razne tančice.

Tkanina, ki je najbolj priljubljena za šivanje tovrstnih oblek je šifon, takoj na drugem mestu pa je svila, tkanina, ki jo bodoče neveste zelo rade izberejo za svojo poročno obleko.

Izbira blaga je odvisna tudi od letnega časa. Za poroke  v poletnem ali pomladnem času je primerna izbira blaga lan, ali vsaj blago, ki je mešanica lana, saj zmanjša nastanek gub na obleki in prepreči mečkanje tkanine. Zanimiva tkanina za svečane obleke v zimskem času je tudi žamet.

Za naborke na obleki se veliko uporablja težka svila - taft, saj omogoča subtilno valovanje tkanine.

Bodoče neveste, imajo 25% popust za vse metrsko blago v trgovini podjetja Gramatex d.o.o.

« »