maturantska-obleka, Gigi

Maturantska obleka, Gigi, vir slike: cinderellasgowns.com

Kvalitetno metrsko blago za maturantske obleke, oblikovanje oblačil in šivanje po meri, svetovanje pri izbiri blaga, več o ponudbi preberite na uradni strani trgovine Gramatex.com.

Maturantske obleke iz kolekcije La Femme nudijo široko izbiro modelov različnih barv priznanega oblikovalca večernih oblek Gigi. Prilagojene so posebej mladim, samozavestnim ženskam z izbranim okusom.

Glamurozne maturantske obleke so narejene s tankočutnim posluhom za žensko telo, pestra izbira krojev pa omogoča eleganco tudi ženskam z nepopolno oblikovanim telesom.

Gigi obleke za maturantski ples poudarjajo detajle ženskih oblik vedno na pravem mestu, skladno s tipom postave, za katero so krojene.

Elegantna maturantska obleka brez naramnic, material saten, proizvajalec: Gigi

Oblikovalci dobro poznajo ženske in se zavedajo, kaj iščejo in kakšne večerne obleke najbolje pristojijo določeni postavi v danem  svečanem trenutku.

Material je predvsem svila v vseh njenih različicah od tafete, šifona do satena, barve pa izbrane po trenutnih modnih trendih.

Gigi je skupina mednarodno uveljavljenih oblikovalcev, ki kreirajo edinstvene in kvalitetne ženske obleke, omenjena kolekcija pa je oblikovana izredcno za bodoče maturantke.

Čeprav sodijo v srednji cenovni razred, po njih posegajo tudi vidnejše osebnosti iz filmskega in glasbenega sveta, zato se njihove večerne obleke neredko znajdejo na rdečih preprogah raznih prestižnih prireditev kota sta  podelitev Oskarjev ali Emmijev.

« »